05 Mrt 2019

Review Valmont Prime Renewing Pack

Wat is er fijner dan een relax avondje voor jezelf. Een beker kruidige avondthee, warme sokken aan, makkelijk zittende kleding, lekker languit op de bank met een fleecedeken. En dan een verzorgend masker aanbrengen en lekker laten intrekken terwijl je achterover leunt.

Wonder product

Sinds ik het crèmemasker Prime Renewing Pack heb ontdekt, plan ik steeds vaker van dit soort avonden voor mijzelf in. Dit wonder product van Valmont zorgt in combinatie met de ontspanning voor een veel mooiere uitstraling. Vooral de volgende morgen merk ik het verschil. Mijn gezicht ziet er veel uitgeruster en stralender uit.

Prikkels

De schoonheidsspecilaliste wist mij te vertellen dat het masker op basis van celtherapie is. Dit betekent dat het product in staat is om heel diep in de huid te werken. De werkstof Methyl lactaat zorgt voor een verfrissende tinteling, Hoe meer vocht de huid tekort komt hoe meer dit masker prikkelt. Die prikkeling voel ik voornamelijk in de winter. Waarschijnlijk door de kou en de droge lucht binnen is mijn huid blijkbaar vochtarm.

Parfum

Bij het aanbrengen voelt het crèmemasker heerlijk zacht aan en ruikt het naar de luxe parfumgeur van het merk Valmont. De rijke ingrediënten zorgen voor een goede vochtbalans en helpen mijn huid te herstellen. De lijntjes in mijn gezicht worden opgevuld en mijn huid krijgt een liftend effect. Daarnaast houd ik er een natuurlijk glanzend resultaat aan over.

Liftend effect

Soms gebruik ik het masker in de ochtend. Dit op advies van de beautyexpert van Dehcos, Na de reiniging breng ik het masker op en laat ik het 10 minuten intrekken. Ondertussen ga ik mijn ontbijt klaarmaken. Met warme compressen verwijder ik voorzichtig het masker. Ik voel mij de hele dag zeker en ik zie er goed uit. Het liftende effect is zo goed zichtbaar dat ik met een stralend gezicht mijn kantoordag doorkom. Ook bij belangrijke vergaderingen of bij gezellige feestjes plan ik van tevoren 10 minuten in om mijn wondermasker te kunnen gebruiken. 

Wereldwijd

Valmont Prime Renewing Pack wordt niet voor niks een topproduct genoemd. Ik heb zelf een positieve ervaring maar wereldwijd blijken er dus heel veel vrouwen tevreden te zijn met dit fijne crèmemasker. 

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »