0
29 Apr 2022

Review hannah Juvi Protect

Goed beschermd de zon in? Dan moet je deze dagcrème met SPF30 van hannah echt eens proberen. Dit zachte zonneproduct gaat niet alleen verbranding tegen, maar het geurt ook nog eens heerlijk naar het heerlijke zachtzoete parfum van hannah.

Voor mijn korte vakantie op Ibiza stak ik een tube hannah Juvi Protect zo mee in mijn handbagage. Met een inhoud van 60ml hoef je niet kleine reisverpakkingen te maken en heb je genoeg beschermende gezichtscrème bij je voor tijdens de vakantie. Het pompje aan de bovenkant is handig en hygiënisch in gebruik!

Geen witte waas

hannah Juvi Protect is een hele fijne gezichtscrème met een hoge zonbescherming. In de zomer gebruik ik het enkel als dagcrème, in de lente gebruik ik er een hydraterend product, zoals een serum of spray, onder. Dit vanwege mijn droge huid. Voordeel van Juvi Protect is dat het geen witte waas achterlaat op je gezicht. Dit is namelijk vaak wel het geval bij gezichtscrèmes met zonnebescherming. En het trekt snel in: dus geen glimmend gezicht!

Extra laagje bij langer verblijf buiten

Niet alleen voor tijdens een zonvakantie is deze beschermende crème ideaal, ook voor dagelijks gebruik op zonnige dagen. Zowel voor een korte wandeling door de stad, of tijdens een langer verblijf buiten, biedt Juvi Protect SPF30 de juiste bescherming. Mocht ik onverhoopt toch langer buiten zijn, zoals tijdens een dagje strand of op het terras, dan breng ik een extra laag crème aan zodat de kans op verbranding klein is.

Voor het hele gezin

Naast de bescherming in de zon werkt hannah Juvi Protect ook anti-verouderend. Dit komt door de vitaminen A en C en zachte macadamia-olie. Huidschade en pigmentvlekken worden voorkomen waardoor mijn huid er na een paar weken gebruik egaler uitziet. Daarnaast zorgt Aloë Vera voor een kalmerend effect. Door deze ingrediënten is de crème zelfs geschikt voor tere kinderhuidjes. Ideaal dus voor het hele gezin!

Tip: hannah Juvi Protect is naast de 60ml-verpakking ook verkrijgbaar in een minitube van 5ml. Ideaal voor een weekendje weg of om in je tas te stoppen als je een dag op stap bent. Zo kan ik mijn gezicht de perfecte bescherming bieden en kom ik na een dag niet thuis met een rode, geïrriteerde huid.

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter