28 Feb 2020

Review hannah 4YOUth

Voor mijn vijftigste verjaardag kreeg ik van een goede vriendin een beautypakket met hannah-producten. Boordevol verzorging die huidveroudering tegengaat én van mijn favoriete merk hannah. Bijzonder blij ben ik met hannah 4YOUth; een heerlijk geurende crème die mijn dieper wordende rimpels wat zachter maken.

Huidcoach

Al jaren kom ik bij Dehcos waar een speciaal opgeleide hannah-huidcoach mij voorziet van de heerlijkste behandelingen én advies. Tijdens haar behandelingen maakt ze gebruik van beautymerk hannah dat de laatste jaren mijn favoriet is geworden. Waarom? Omdat ik echt verbetering zie aan mijn ouder wordende huid.

Botox? Nee, bedankt

Natuurlijk zie ik dat mijn leeftijd steeds meer invloed krijgt op mijn uiterlijk. Botox, injecties of medische ingrepen wil ik niet. Maar de natuur zomaar haar gang laten gaan, accepteer ik ook niet zomaar. Daarom zijn de huidverbeterende producten van hannah voor mij een goede middenweg. En met hannah 4YOUth in het bijzonder, merk ik het grootste effect. Na één keer gebruik zag ik direct resultaat.

Toverslag

Nadat ik de eerste keer, op een zondagochtend na een avondje uit, 4YOUth had gebruikt, had ik 'als bij toverslag' een ontspannen uitstraling. Normaal gesproken zie je de sporen van een avond uit goed in mijn gezicht maar na het gebruik van 4YOUth was dit opvallend anders. Vooraf maakte ik mijn gezichtshuid glad door een peeling te gebruiken. Zo neemt je huid nóg beter het volgende product op, weet ik vanuit de salon. Met twee pompjes 4YOUth voorzie ik mijn hele gezicht en hals. Het product geurt zacht zeepachtig en laat zich eenvoudig verdelen. Overdag doe ik daarna mijn dagcrème met SPF op. In de avond gebruik ik over 4YOUth een dun laagje hydraterende nachtcrème.

Fronsrimpels

Direct na het eerste gebruik zag mijn gezicht er meer uitgerust uit. Nu ik het verzorgingsproduct een aantal weken gebruik, zie ik steeds meer een jongere uitstraling tevoorschijn komen. Mijn huid is steviger en de lijntjes zijn minder diep. Af en toe doe ik wat extra product op mijn voorhoofd waar ik wat diepere fronsrimpels heb. Ze zijn na een paar weken echt minder opvallend geworden.

Blijvend

Nu heb ik weleens vaker producten gebruikt met dezelfde beloften als 4YOUth; een liftend effect, minder diepe rimpels en een jeugdige uitstraling. Wat minder fijn is dat die producten hun werk doen zolang je ze blijft gebruiken. Zodra je stopt met het gebruik verdwijnen de resultaten direct. Met de producten van hannah werkt het net wat anders. Dit beautymerk staat voor permanente huidverbetering. Met dit idee worden ingrediënten gebruikt die voor een langdurig effect zorgen. Dus mocht je willen stoppen met 4YOUth of met andere hannah-producten (wat ik mij niet voorstellen kan ;-) dan blijft het herstelde bestaan. Dus je gebruikt de producten sowieso niet voor niks!

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »