0
24 Nov 2022

Getest! Obagi CLENZIderm M.D. Pore Therapy

Soms zijn er van die verzorgingsproducten die je standaard in je badkamerkast moet hebben staan. Zo is het ook met Obagi CLENZIderm M.D. Pore Therapy: dé ideale lotion bij acne, puistjes en onzekerheden voor elk gezinslid in huis.

Vuil hoopt zich op, puistjes zijn het gevolg

Een goede basisverzorging van het gezicht start met de juiste reiniging. Maar ook al doe ik dat trouw in de ochtend en avond, toch blijft er weleens make-up en talg achter op de huid. Na verloop van tijd hoopt het vuil zich op en raken mijn poriën verstopt. Het gevolg: puistjes en ontstekingen op vooral mijn kin en neus.

Een doeltreffende product tegen acne

Van jeugdpuistjes zou toch geen sprake meer moeten zijn, denk ik weleens als veertigplusser. Maar ook op latere leeftijd, en dan vooral tijdens de periode rond de menstruatie, duiken er bij mij de nodige pukkels op. Dan is het heel fijn een doeltreffend gezichtsverzorgingsproduct tegen acne in huis te hebben. En dat is precies wat CLENZIderm M.D. Pore Therapy is.

Aanstippen met een wattenstaafje of-schijfje

Deze toner pakt in slechts een dag tot twee dagen ontsierende puistjes aan. Allereerst reinig ik mijn gezichtshuid zo goed als mogelijk met een reinigingsproduct. Daarna schud ik de verpakking Pore Therapy goed om, en druk voorzichtig twee keer met een wattenstaafje op de opening. Ik laat de lotion absorberen door het wattenstaafje waarmee ik een paar keer de puistjes aanstip. Dit kan overigens ook met een wattenschijfje, maar mijn ervaring is dat ik dan meer toner van Obagi gebruik dan nodig is. Opvallend is de zoete geur van de lotion.

Lichte tinteling en was je handen na gebruik

CLENZIderm M.D. Pore Therapy kan de huid flink uitdrogen dus wees zuinig en secuur in het gebruik van dit anti-acne product. Ik breng de toner heel precies met een wattenstaafje 's ochtends en 's avonds vóór de nacht aan. Na maximaal twee dagen zijn de ontstekingen bij mij verdwenen. Een acneproduct dat helpt! De geur is zoet en prettig, waardoor je de alcohol in het product nauwelijks ruikt. Tip: was na gebruik direct je handen. Deze lotion is doeltreffend tegen pukkels, maar je moet het niet in je ogen of in de mond krijgen. Na gebruik kan het een licht tintelend gevoel geven.

Paar seconden werk, snel resultaat

Obagi CLENZIderm M.D. Pore Therapy is een therapeutisch product dat geschikt is voor de mannenhuid, voor tieners en pubers, en bij actieve ontstekingen rondom de menstruatie. Met name is het geschikt voor een normale tot vette huid, en een huid die te maken heeft met een grovere huidstructuur. De behandeling is in seconden gedaan en het effect is zeer snel bereikt. Ideaal!

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter