28 Apr 2023

Getest! hannah Personal Choice

Zon en stress: niet de ideale combinatie voor de huid. Beide zorgen voor huidveroudering en dat willen we het liefste zo lang mogelijk uitstellen, toch? Daarom ben ik zo fan van de anti-aging lijn 'Red Line' van hannah.

Slimme ingrediënten

Ouder worden doen we allemaal, maar het behoud van een frisse uitstraling vind ik heel belangrijk. Personal Choice van hannah is een van de heerlijke anti-verouderingsproducten uit hannah's 'Red Line'. Er zitten allerlei slimme ingrediënten die er samen voor zorgen dat mijn natuurlijke schoonheid en jeugdigheid blijven.

hannah pakt het aan

Elke ochtend breng ik de zachte crème Personal Choice aan op mijn voorhoofd, waar ik zichtbare fronsrimpels heb. In de loop der tijd verliest namelijk iedereen huidelasticiteit. Deze gezichtsverzorging van hannah pakt dit verouderingsproces aan met onder meer een ontstekingsremmer en door in olie oplosbare vitamine C. Hiermee wordt ook het volume van mijn huid verbeterd. En het werkt! Mijn gezicht ziet er wat voller uit en de lijnen in mijn voorhoofd zijn minder aanwezig.

Ontspannen talgklieren

Onze hannah huidcoach vertelde mij dat deze bestseller van hannah de huid kalmeert, zuivert, verzacht, egaliseert, beschermt en verstevigt. Maar ook mensen met acneproblemen (zoals ik!) ervaren een positieve werking van Personal Choice. Naast rimpelontspannend heeft deze crème ook een kalmerende werking op de talgklieren. Overactieve talgklieren kunnen zorgen voor een onzuivere huid. Met Personal Choice wordt die werking in betere banen geleid waardoor je gezichtshuid frisser blijft. Bij mij werkt het zichtbaar.

Voorhoofd krijgt net wat meer aandacht

Personal Choice gebruik ik alleen in de ochtend, want deze gezichtsverzorging werkt 24 uur lang door. Ik reinig mijn huid en breng met de handige pompflacon een kleine hoeveelheid crème aan. Mijn voorhoofd, waar ik dus wat fronsrimpels heb, maar waar ook soms een teveel aan talg aanwezig is, geef ik altijd net wat meer aandacht met een korte massage. In de zomer gebruik ik enkel en alleen Personal Choice, in de winter gebruik ik soms een extra voedende dagcrème omdat mijn huid dan wat sneller trekkerig aanvoelt.

Ogen en lippen zijn er ook blij mee

Tip van onze hannah huidcoach: Personal Choice is ook uitstekend geschikt als oog en/of lippencrème. De gevoelige huid rondom de ogen en lippen worden gehydrateerd én verstevigt. Doe daarvoor de hoeveelheid van een halve erwt op de pink en breng de crème voorzichtig op de huid aan. In combinatie met de bekende en heerlijke geur van hannah een weldaad om aan te brengen!

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »