07 Nov 2017

Getest: hannah 24-hour Skin Balancing

Snel en eenvoudig aan te brengen, voor elk moment van de dag en prettig in gebruik? Kies dan voor een 24-uurs-crème. Een hele fijne binnen de collectie van Dehcos is hannah 24-hour Skin Balancing.

Favoriet bij vrouwen en mannen

‘Dé meest verkochte crème van Dehcos (en hannah) werkt als een rijke conditioner van de huid’, laat ik mij vertellen in de beautysalon van Dehcos. Veel vrouwen en mannen hebben deze favoriete pot in de badkamer staan. Want daar is de 24-uurs crème van hannah voor bedoeld; voor gebruik in de ochtend en voor het slapen gaan. Wel zo snel en handig; precies waar ik naar op zoek ben.

Van massamerk naar professionele verzorging

Al jaren gebruik ik verschillende gezichtscrèmes van de drogisterij. Prima in gebruik maar ik merk toch dat mijn huid verlangt naar een verzorging passend bij mijn huidconditie. Gebrek aan vocht en teveel aan vet maken dat mijn gezicht soms wat vlekkerig en glimmend oogt. Tijd voor een professioneel product dat rekening houdt met mijn wensen.

Snel zichtbaar resultaat

In de ochtend reinig ik mijn huid met mijn vertrouwde gezichtslotion. De beauty-adviseuse van Dehcos raadde mij aan hannah Sensitive Skin Lotion te gaan proberen. Ik weet dat het beter is alle producten van één merk te gebruiken voor een beter resultaat. Maar ik wil eerst ervaren wat hannah 24-uurs crème voor mij kan doen. Ik kan je nu vertellen: ik ben helemaal fan van deze dag- en nachtcrème. Een zijdezachte formule die makkelijk uitsmeert en heerlijk geurt. Mijn gezicht voelt soepel en comfortabel aan en overdag is een lichte, gezonde glans zichtbaar. Ik straal!

Betaalbare kwaliteit

24-hour Skin Balancing is duurder dan de crèmes die ik voorheen kocht maar ik vind het de investering waard. Hannah is in vergelijking met andere professionele merken best betaalbaar en het gaat uiteindelijk om het resultaat. Daarnaast gebruik ik veel minder crème dan normaal dus ik doe langer met mijn potje. Soms heeft Dehcos een hannah 24 uurs creme aanbieding, dan sla ik er meteen een paar in! Binnenkort ga ik toch maar de lotion aanschaffen en wellicht een ander passend product van hannah. Over de serums heb ik ook positieve verhalen gehoord.

Verkrijgbaar in

Reacties
Inderdaad een toppertje! Deze - overigens heeeerlijk ruikende crème - staat standaard bij ons op de badkamer en wordt naast het gebruik van andere hannah producten standaard al jaren door mezelf met veel plezier gebruikt. Ook mijn man brengt deze zachte en niet vette crème graag aan na z'n scheerbeurt!
Brigitte - 22 Nov 2017 - 14:34
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »