31 Oct 2022

Getest! Cenzaa Everyday Velvet Creamy Milk

Cenzaa Everyday Velvet Creamy Milk is een heerlijk, romige reinigingsmelk waardoor de reiniging van je gezichtshuid een feestje wordt. Een ideaal reinigingsproduct voor een perfect schoon en gehydrateerd gezicht. Ook mijn oogmake-up verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Een dagje overslaan

Eerlijk is eerlijk: het reinigen van mijn gezicht wil ik nog weleens een dagje overslaan. Ik weet vanuit de salon dat een schoon gezicht de basis is van een goede huidverzorging, maar vooral 's avonds gebeurt het regelmatig dat mijn bed net wat aantrekkelijker is dan een beautyritueel in de badkamer.

Een halve druk op de pompflacon

Vandaar dat deze fluweelzachte reinigingsmelk van Cenzaa hét ideale product is voor mij. Met één dosering reinigt het perfect mijn gezichtshuid, en verwijdert het op een milde wijze mijn oogmake-up. Met warm water maak ik mijn gezicht nat. Met een halve druk op de pompflacon neem ik een kleine hoeveelheid Velvet Creamy Milk in mijn handpalm en meng dit met mijn andere hand tot een romig geheel. Fijn dat dit product zuinig in gebruik is, waardoor het in verhouding niet duurder is dan een gemiddeld geprijsde reinigingsmelk bij de drogisterij.

Een weldadig gevoel

De geur van deze reinigingsmelk van Cenzaa heeft een positieve invloed op mijn zijn. Het zachtzoete parfum zorgt voor een ontspannen en weldadig gevoel. De reiniging van mijn gezicht is opeens wel een pretje! De volle, romige emulsie masseer ik eerst op mijn gezicht en vervolgens op de ogen (alleen 's avonds, en bij gebruik van oogmake-up). Het advies luidt om met de handen opwaartse bewegingen te maken, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat iets teveel gedoe vind. In plaats daarvan masseer ik de melk een minuut zachtjes en goed in, zodat het product over mijn hele gezicht verspreid wordt. Daarbij neem ik ook mijn hals mee.

Met een flinke hoeveelheid water spoel ik mijn gezicht en oogleden onder de kraan schoon met lauwwarm water. Met mijn hand masseer ik ondertussen zacht mijn gezicht onder het stromende water. Tip: Gebruik eens de Zintzo reinigingsspons waarmee je heel handig en snel reinigingsproducten, vuil en make-up verwijdert. Het resultaat? Een zacht en schoon gezicht!

Water geeft mij een fris gevoel

De combinatie van de luxe geur en de snelheid van een perfecte reiniging maakt deze reinigingsmelk van Cenzaa tot een van mijn favoriete verzorgingsproducten in onze salon. Het verwijdert eenvoudig foundation, zonnebrandproducten, vuil en make-up, zonder een vettig laagje achter te laten. Ook vind ik het prettig met water mijn gezicht te reinigen omdat mij dat een fris en schoon gevoel geeft. In tegenstelling tot de meeste reinigingsproducten, die je in combinatie met water gebruikt, droogt Cenzaa Everyday Velvet Creamy Milk mijn huid niet uit.

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter