19 Aug 2017

Getest: Zintzo reinigingsspons en Dehcos spatel

Om zoveel mogelijk oneffenheden en puistjes te voorkomen, ben ik zeer alert op de hygiëne rondom mijn huidverzorging. Op een schone manier werken, houdt niet alleen je huid verzorgingsproducten in goede staat. Je gebruikt ook nog eens minder inhoud waardoor je langer met je favoriete product doet wat weer scheelt in de portemonnee.

Zintzo reinigingsspons

Voor het slapen gaan, neem ik ruim de tijd voor het reinigen van mijn gezicht. Foundation, poeder en blush zijn samen met alle vuiligheid van buiten vermengd op mijn gezichtshuid. Een zachte reinigingsmelk verdeel ik over mijn gezicht waarbij ik mijn hals niet oversla. In plaats van een tissue gebruik ik de heerlijk zachte reinigingsspons van Zintzo om het reinigingsproduct en het vuil te verwijderen. Dit doe ik nogmaals om er zeker van te zijn dat alles weg is.

Stijlvol zwart

De reinigingsspons is niet alleen handig in gebruik maar het misstaat ook zeker niet in de badkamer. Door de diepzwarte kleur is de spons een eyecatcher waarvan ik er een paar heb aangeschaft. Aangeraden wordt om de spons na gebruik uit te spoelen en te wassen met zeep in lauwwarm water. Na twee keer gebruik, stop ik de spons in de 30-graden-was. Door een voorraad van drie tot vier sponzen aan te houden, grijp je nooit mis.

Niet in de droger!

Pas op! Als het even kan, gooi ik het grootste deel van mijn pas gewassen goed in de droger. Doe dit niet met de reinigingsspons. Van mijn eerste aangeschafte reinigingsspons in de salon van Dehcos is namelijk niks overgebleven…

Dehcos spatel

Ook al was je de handen voordat je een huidverzorgingsproduct aanbrengt: helemaal hygienisch is het niet om met de vingers de inhoud aan te raken. Dehcos heeft daarom een handige spatel in de salon en in de webshop beschikbaar. Met deze handige applicator haal ik precies de juiste hoeveelheid dag-, nacht- of 24-uurs-creme uit de pot voor eenmalig gebruik. Schroef de deksel direct na gebruik op de pot zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Na gebruik is de spatel makkelijk afwasbaar met water en zeep; klaar voor een volgend gebruik.

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »