30 Jun 2022

Getest! ScKIN Collagen+ Anti-Aging Formule

Collageen is hot! Zonder chirurgische ingreep of injecties kun je iets doen tegen té snelle huidveroudering. Bij beautysalon Dehcos verkopen we ScKIN Nutrition dat collageen in poedervorm heeft ontwikkeld. Een hele toegankelijke en eenvoudige manier om rimpels tegen te gaan.

Collageen in een smoothie

Eenvoudiger wordt het niet. Terwijl ik in de ochtend geniet van mijn smoothie, doe ik tegelijkertijd een heleboel aan een jongere uitstraling. In mijn blender mix ik blauwe bessen, sinaasappelsap, frambozen of aardbeien en een schep ScKIN Collagen+ Anti-Aging Formule. Ik giet mijn gezondheidsdrankje in een glas en drinken maar.

Maak er een ochtendritueel van

Belangrijk is om je elke dag aan je ochtendritueel te houden. Maak er een gewoonte van om elke morgen dit viscollageenpoeder van ScKIN nutrition te verwerken in je ontbijt. Dit kan ook in de yoghurt met muesli of in een glas water. Ik vul dan mijn glas met collageenpoeder in combinatie met lauwwarm water. Even roeren en in één keer achteroverslaan. Aan de buitenkant lijkt het net op een glas sinaasappelsap. Veel klanten in onze salon vinden dit voedingssupplement prima smaken - het is nogal zoet-  maar ik vind het echt niet lekker. Smaken verschillen!

Rundercollageen of viscollageen?

Veel klanten vragen ons wat beter is: rundercollageen of viscollageen? Zelf heb ik een beter gevoel bij het innemen van een visproduct dan van een rund. Dit is meer een kwestie van gevoel. Maar daarnaast blijkt dat viscollageen beter wordt opgenomen door het lichaam. Het collageen werkt wel alleen beter in combinatie met andere stoffen. Vitamine C en zink zijn hard nodig om collageen beter op te kunnen nemen. Gelukkig heeft ScKIN nutrition een heleboel goede, aanvullende stoffen toegevoegd zoals vitamine B3, C en D, lactoferrine, aminozuren, antioxidanten en mineralen, waaronder zink.

Dit doet collageen voor je huid, haar en nagels

Het duurt enige tijd voordat je resultaat ziet na het gebruik van collageenpoeder. Bij mij duurde het wel zes weken voordat ik een verschil zag aan mijn gezichtshuid. Na je dertigste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af. De stevigheid van de huid neemt af en rimpeltjes verschijnen. Diepere lijnen in mijn voorhoofd, rondom de ogen en in de mondplooien werden duidelijk minder zichtbaar. Na die zes weken bouwde ik mijn volledige schep met collageenpoeder (zes gram) af naar een halve maatlepel.

Dit doet collageenpoeder nog meer voor je

Ik gebruik nu ScKIN Collagen+ Anti-Aging Formule ruim drie maanden. Op lange termijn herstelt het je huid, haar en nagels. Ik merk dat alles verstevigt en toeneemt in volume. Voller haar, sterkere nagels, een beter immuunsysteem en strakkere lichaam- en gezichtshuid zijn het resultaat. Ontzettend fijn product dat mij helpt om huidveroudering te vertragen zonder ingewikkelde ingrepen. Een aanrader!

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter