0
24 Mei 2022

Review Zintzo Face Cleanser for All

Met Zintzo Face Cleanser for All is mijn gezicht reinigen een fluitje van een cent. Een kleine hoeveelheid reinigingsgel in de hand zorgt in combinatie met water voor een rijk schuim. Een keer je gezicht ermee inmasseren en goed afspoelen. Voilà, een schoon gezicht in een mum van tijd!

Twee keer per dag schoonmaken

Twee keer per dag, in de ochtend en de avond, mijn gezicht reinigen, is eerlijk gezegd niet mijn favoriete hobby. Soms sla ik een avond over maar ik merk aan mijn huid dat het daar niet zo goed op reageert. Met Zintzo Face Cleanser is mijn gezicht schoonmaken helemaal niet zo vervelend. Deze heerlijke reinigingsgel werkt snel en effectief. Daarnaast geurt het zacht fris.

Meer bewustzijn bij huidverzorging

Zintzo is een nieuw Nederlands merk dat mij zeer aanspreekt. In de producten zit een ruime hoeveelheid werkzame werkstoffen. Overbodige ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en allergenen ontbreken dus de kans op irritaties is klein. Zintzo gaat mee met de huidige tijd waarbij meer bewustzijn is voor goede huidverzorging. En dat vind ik heel belangrijk.

Verschil in kwaliteit

Lange tijd gebruikte ik voornamelijk huidverzorgingsproducten van de drogisterij. Bij beautysalon Dehcos heb ik geleerd dat er daadwerkelijk een verschil in kwaliteit is tussen de producten van de drogist en in een schoonheidssalon. Zintzo heeft ongeveer 20 procent werkzame stoffen in de producten. Bij beautyproducten in de drogisterij is dat niet eens één procent! Daarnaast is de verzorgingslijn van Zintzo aantrekkelijk geprijsd. Je krijgt echt kwaliteit voor een goede prijs.

Klein pompje is voldoende

Zintzo Face Cleanser for All is een effectieve en frisse gezichtsreiniger. In de ochtend reinigt het mijn gezicht na de nacht. In de avond verwijdert het mijn make-up en reinigt het mijn huid maximaal zonder het uit te drogen. De reinigingsgel is zuinig in gebruik: een klein pompje in de handpalm is voldoende. Ik masseer de Face Cleanser van Zintzo in mijn vochtige huid. Vervolgens was ik mijn gezicht met lauwwarm water. Voor een extra fris gevoel herhaal ik dit ’s avonds zodat mijn foundation, bacteriën en talg echt verdwenen zijn.

Ideaal voor het hele gezin

De gezichtsreiniger van Zintzo is ideaal voor het hele gezin. Niet alleen ik, maar ook mijn man en kinderen kunnen uit de voeten met deze heerlijke gezichtsgel. Zowel de mannen- als vrouwenhuid, jongeren en ouderen kunnen deze gelreiniger gebruiken. De pompflacon met een hersluitbaar pompje is ook heel handig om mee te nemen op vakantie.

Tip: Gebruik de reinigingsspons Zintzo Charba Face Cleansing Sponge of het reiningsdoekje Zintzo Face Cleansing Sponge Cloth in combinatie met Zintzo Face Cleanser for All. Na het inmasseren verwijder je de reinigingsgel met een lauwwarme doek of spons. Ideaal om de laatste restjes vuil of make-up te verwijderen op een zachte manier.

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter