0
27 Jun 2023

Getest! HydroPeptide Eye Authority

Sinds kort heeft Dehcos een nieuw, hoogwaardig cosmeticamerk toegevoegd aan de salon: HydroPeptide. Dit luxe merk blinkt uit in innoverende anti-aging waarbij je écht het verschil merkt. Ik ben fan!

Hoera, geen concealer meer nodig

Eye Authority bevat onder meer planktonextract en parelpoeder. Het extract verheldert en egaliseert de huidskleur rondom de ogen. Dit vind ik een enorm pluspunt omdat ik elke morgen de rode kleur wegwerk met een concealer. Na twee weken gebruik is dat niet meer nodig omdat het planktonextract deze taak heeft overgenomen. Een heldere blik is het resultaat.

Mijn geheime truc

Kenmerken van parelmoer zijn licht, glans en verheldering. Dit is precies wat er is veranderd aan mijn oogcontouren. Het parelmoederpoeder in deze oogcrème van HydroPeptide zorgt voor licht rondom de oogcontouren. En het leuke is: het valt ook anderen op. Laatst zei mijn collega dat het hem opviel dat mijn ogen er zo stralend uitzien. Ik heb hem bedankt voor het compliment, maar hem maar verder geen uitleg gegeven over mijn geheime truc die HydroPeptide heet.

Kleine tube, lang plezier

De inhoud van een tube Eye Authority is slechts 15 milliliter. Dit is qua hoeveelheid wellicht niet veel, maar het is goed te weten dat u heel lang doet met de inhoud. Voorzichtig knijp ik in de tube totdat er een heel klein beetje oogcrème uitkomt. Op mijn ringvinger meet ik de hoeveelheid van een halve erwt uit en breng de anti-aging-oogcrème zachtjes aan. Door de licht kloppende beweging, onder de ogen en vlak onder het oogbot, ziet u tijdens het aanbrengen al direct verheldering. Laat de oogcrème Eye Autohority kort inwerken voordat u eventuele oogmake-up aanbrengt.

Tip: neem de vrolijk gekleurde tube HydroPeptide Eye Autority mee in de handtas voor onderweg. Tijdens een drukke, vermoeiende dag, voor een volgende afspraak of borrel, pept u de oogopslag weer helemaal op door een kleine hoeveelheid oogcrème zachtjes in te kloppen rondom uw ogen. Met deze hernieuwde, stralende blik kunt u er weer helemaal tegenaan. 

Verkrijgbaar in

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter