21 Sep 2017

Getest: Dermalogica Skin Smoothing Cream

Help! Mijn gezicht is geïrriteerd en rood. Ontsierende puistjes en vlekken bepalen nu mijn uiterlijk en daar ben ik niet blij mee. Ik vraag om advies bij Dehcos met als doel zo snel mogelijk van mijn probleemhuid af te zijn.

Verandering van klimaat

Een week naar de zon kan wonderen doen. Een ontspannen gevoel en een zongebruinde huid zijn het fijne resultaat van even niks doen, luieren in de zon en geen stress. Blij met een mooi getinte gezichtshuid keer ik weer naar huis. Maar de verandering van het droge, warme klimaat naar het vochtige en frissere weer in Nederland doet mijn huid geen goed. Binnen korte tijd steken puistjes, rode vlekken en overmatig talg de kop op. Tijd voor actie.

Reinigen en kalmeren

Ik boek een gezichtsbehandeling bij Dehcos alwaar ik samen met de beauty-expert de wensen bespreek. Ik vertel haar over mijn overgevoelige huid die werkelijk niks meer kan verdragen. Zij raadt een intense reiniging aan om vervolgens de roodheid aan te pakken door de huid te kalmeren. Een goed passend merk voor mijn gezicht is voor nu Dermalogica. Na de behandeling is mijn huid inderdaad schoon en rustig. Voor thuisgebruik raadt zij de Skin Smoothing Cream van Dermalogica aan. Deze dag- en nachtverzorging wordt door veel mensen gebruikt die een zeer onrustige huid hebben of die geen andere crèmes kunnen verdragen. Zelfs voor de tere kinderhuid is de crème geschikt.

Onrustige huid verleden tijd

Na een paar dagen gebruik van de Skin Smoothing Cream in de ochtend en in de avond ben ik overtuigd. Mijn huid is echt rustiger. Het smeert makkelijk uit en ik vind het fijn dat, vanuit hygiënisch oogpunt, de crème in een tube zit. Ik heb gekozen voor de grootste variant van 100 ml waardoor de prijs-kwaliteitverhouding echt goed is. De geur is subtiel fris en ik merk dat die een positieve werking heeft voor mijn gemoedstoestand bij het aanbrengen.

Ook geschikt voor mannen

’s Avonds vertel ik mijn partner dat ik zo blij ben dat mijn gezicht weer rustig is en de rode vlekken verdwenen zijn. De volgende dag krijg ik een bericht van hem dat de crème inderdaad goed werkt. Hij had het die ochtend op zijn gevoelige huid na het scheren gebruikt.

Verkrijgbaar in

Reacties
Dermalogica’s Skin Smoothing is my cream of choice for the cold, dry winter months. It is deeply moisturising and keeps my skin glowing all day long!
Robyn - 23 Nov 2017 - 15:18
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »