0
15 Mrt 2021

Review Decléor Néroli Bigarade Crème Riche

In één woord: verrukkelijk. En dan heb ik het over de gezichtscrème Néroli Bigarade Crème Riche van Decléor. Een zalige dagcrème die mijn huid voedt en heerlijk geurt. Ook mijn man is fan!

Als ik eenmaal een lik Decléor Crème Riche Néroli Bigarade aangebracht heb op mijn gezicht, dan blijf ik smeren. De zachte textuur voelt zo prettig aan waardoor ik deze dagcrème misschien wel langer inmasseer dan nodig. Ik blijf smeren :-).

Hydratatie en ontspanning

Ik ben sowieso al langer fan van Decléor, in het bijzonder de producten met néroli-olie. Dit is een essentiële olie van de bittere sinaasappelbloesem. Belangrijke kenmerken zijn de hydraterende, vernieuwende, reinigende en kalmerende werking. Vooral de hydraterende en kalmerende eigenschappen spreken mij aan. Gedurende de winter heb ik deze dagcrème van Decléor elke ochtend gebruikt. Mijn huid is normaal gesproken na de wintermaanden droog. Eerlijk is eerlijk, met Néroli Bigarade Crème Riche zijn mijn gezicht en hals gehydrateerd gebleven. Zelfs na een week strenge vorst met sneeuwval.

Geen vetspoortje

De kalmerende werking ervaar ik direct als ik deze verzorgende dagcrème aanbreng. De combinatie van geur en samenstelling zorgt direct voor een ontspannend gevoel. Ik gebruik een kleine hoeveelheid voor mijn gezicht en hals. De crème verdeelt makkelijk over mijn huid. Als een soort ritueel masseer ik elke ochtend de dagcrème ongeveer een minuut lang in mijn huid. Een ontspannende start van de dag. Daarna laat ik de crème intrekken terwijl ik een paar yogaoefeningen doe. Na ongeveer een kwartier breng ik mijn make-up aan. De hydraterende crème van Decléor is dan goed in mijn huid getrokken. Geen vetspoortje te bekennen.

Olie voor de nacht

Het liefst gebruik ik Decléor Néroli Bigarade Crème Riche ook in de avond voor het slapen gaan. Maar het is een dagcrème dus voor de nacht gebruik ik de gezichtsolie Decléor Néroli Bigarade Baume de Nuit 15ml. Net zo'n heerlijk product om ongeveer een minuut in te masseren na de reiniging. Voordeel is dat de crème wel 24 uur doorwerkt. Mijn man gebruikt eigenlijk geen huidverzorgingsproducten maar met het koude weer kreeg hij toch last van een droge huid. Na het eerste gebruik van mijn pot Decléor Néroli Bigarade Crème Riche is ook hij verkocht. "Wat een lekkere crème is dat", hoorde ik vanuit de badkamer. Nog een fan erbij!

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter