0
03 Jan 2023

Getest! QMS Ace Vitamin Day & Night Cream

Liever één goede pot gezichtscrème voor elk moment van de dag, dan verschillende soorten huidverzorgingsproducten in je badkamerkast? Dan is de dag- en nachtcrème Ace Vitamin Day & Night Cream van QMS ideaal!

Voorheen de QMS 24 Hours Cream

De 24-uurs-crème van QMS (voorheen QMS 24 Hours Cream) is een rijke en volle crème voor zowel overdag als voor 's nachts. Uniek is de ingebouwde klok die bepaalt wat er gedurende de momenten op een dag aan verzorging nodig is. Heel handig, want dan hoef ik daar zelf niet over na te denken.

Trekt snel in, zonder een vettig laagje achter te laten

Ik noem de Ace Vitamin Day & Night Cream weleens gekscherend een super alles-in-een-crème. Deze zachte dag- en nachtverzorging hydrateert mijn gezicht en hals zonder een vettig laagje achter te laten. Het trekt snel in en mijn huid voelt weldadig en comfortabel aan. Daarna breng ik in de ochtend mijn make-up er eenvoudig en snel overheen. Mijn gezicht straalt!

Overdag, 's avonds en in de nacht werkzaam

QMS Ace Vitamin Day & Night beschermt mijn huid overdag, het ontspant in de avond en herstelt in de nacht. Actieve werkstoffen en vitaminen helpen mijn huid aan het einde van de dag te herstellen van de invloed van vrije radicalen. Hiermee werkt het tegelijkertijd anti-verouderend en genezend. Het komt niet vaak voor dat één huidverzorgingsproduct ál deze factoren tegelijk heeft. Ace Vitamin Day & Night van QMS heeft dat dus wel.

Verslaafd aan deze crème

Een kleine hoeveelheid crème in de ochtend of avond is voor mijn gezicht en hals genoeg. Ik masseer de crème zachtjes in mijn net gereinigde huid. Deze luxe dag- en nachtcrème ruikt lekker fris en zorgt voor een aangenaam gevoel. De blauwe verpakking staat ook nog eens mooi in mijn badkamer. Ik gebruik dit product al jaren en kan wel zeggen dat ik er verslaafd aan ben!

Verkrijgbaar in

QMS ACE Vitamin Day & Night Cream 50ml

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter