31 Dec 2019

Review Maria Galland 5 Crème Régénératrice

Als ik eenmaal enthousiast ben over een schoonheidsproduct dan blijf ik trouwe gebruikster. Zo is het ook met deze heerlijk voedende Crème Régénératrice van het beautymerk Maria Galland. In de winter voedt het mijn droge huid zodat het weer glanzend is en stevig blijft.

Beschermend laagje

De meeste vrouwen vinden het fijn als een crème goed intrekt; dat is met Crème Régénératrice niet het geval. Een dun filmlaagje blijft achter op mijn huid als ik een kleine hoeveelheid 's avonds voor het slapengaan zachtjes in masseer. Zo heb ik het gevoel dat mijn gezicht de hele nacht een beschermend laagje heeft.

Winter

Even voor de duidelijkheid: de nachtcrème van Maria Galland gebruik ik alleen in de wintermaanden. Ook tijdens de wintersport is het de ideale verzorging na een dag actief zijn in de sneeuw. In de zomerperiode is deze zachte crème veel te intensief voedend voor mijn huid. Een vettig laagje blijft ook overdag zichtbaar wat in combinatie met warme temperaturen voor mij niet prettig aanvoelt.

Spateltje

Nadat de vrieskou in Nederland een paar dagen heeft ingezet, merk ik het direct aan mijn huid. Mijn gezicht voelt trekkerig en voelt al snel schraal aan. Zodra ik niet meer de deur uit hoef in de avond, reinig ik mijn gezicht en breng ik de nachtcrème aan. Met het bijgeleverde spateltje kun je precies een kleine hoeveelheid uit de pot halen. Het inmasseren van mijn gezicht is heerlijk!

Stevig

Na het opstaan de volgende ochtend, zie ik in de spiegel een duidelijk verschil. Mijn huid voelt steviger en soepeler aan. Die extreme voeding komt voornamelijk door de bijenwas die in de crème verwerkt zit. Soms kan mijn gezichtshuid in de lente of herfst weleens een extra oppepper gebruiken. Dan gebruik ik de nachtcrème als een soort masker gedurende de nacht. De volgende dag zie ik er stukken beter uit.

Coco

Crème Régénératrice van Maria Galland is een wereldberoemde klassieker, hoorde ik in de schoonheidssalon. Vele vrouwen wereldwijd gebruiken deze heerlijk voedende nachtcrème, en ik begrijp wel waarom. Leuk weetje: de nummer 5 op de verpakking is een ode aan het parfum No5 van Coco Chanel.

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »