31 Mrt 2022

Review hannah Vitamin Complex

In mijn drukke leventje, met een baan, een opgroeiend gezin en een fijn sociaal leven, is beautymerk hannah elke keer weer mijn stabiele factor voor een moment van rust. Eens in de twee maanden boek ik een verwenbehandeling bij salon Dehcos waar ik weer helemaal oplaad. Tussendoor plan ik korte verwenmomenten voor mijn huid thuis in. Gezichtsspray hannah Vitamin Complex mag daar zeker niet aan ontbreken.

Eerst reinigen, dan sprayen

Deze heerlijk geurende spray van hannah is al jaren mijn favoriet. Waarom? Het is supermakkelijk in gebruik en ik houd mijn gezichtshuid goed gehydrateerd. Want daar begint goede huidverzorging mee, heb ik mij laten vertellen. Elke ochtend spray ik na de reiniging (ja, je huid schoonmaken na het opstaan is heel belangrijk!) mijn gezicht in vóórdat ik mijn dagcrème aanbreng.

Dat kost toch teveel tijd?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin twijfelde over het gebruik van een gezichtsspray. Wéér een extra handeling, en ik heb al zo weinig tijd. Maar, als je eenmaal ziet wat de spray met je huid doet, en dat je binnen no-time klaar bent, valt het allemaal wel mee. Vitamin Complex van hannah voedt namelijk direct vanwege essentiële vitamines. Daar wordt mijn huid echt blij van. Ik heb regelmatig last van droogtelijntjes die werkelijk direct verdwijnen na een paar keer sprayen. Dat geeft mij een zeker gevoel, én het is een goede basis voor andere verzorgingsproducten.

Winter versus zomer

In de winter vernevel ik het product ongeveer vijf keer op mijn gezicht en hals. Ik masseer de hydraterende laag in. Daarna breng ik mijn dagcrème aan.Het voordeel is dat je veel minder crème nodig hebt omdat er al een basis van hydratatie aanwezig is. Dus mocht je de producten van hannah wat aan de prijzige kant vinden; weet dat je op deze manier zuinig bezig bent.

In de zomer gebruik ik de spray precies andersom. Dan breng ik eerst mijn dagverzorging aan, en daarna gebruik ik de gezichtsspray van hannah. Deze volgorde zorgt voor een matterend effect wat ik prettig vind in een warmer seizoen.Bij een trekkerige huid of voor een verfrissend gevoel spray ik overdag ook weleens tussendoor. Bijvoorbeeld op het strand of na een duik in het water. Vitamin Complex is daarnaast ook een fijn product voor andere gezinsleden. Mijn man wil de spray nog weleens (stiekem) gebruiken als zijn huid wat droog aanvoelt in de winter of na het scheren. De zachte geur vindt ook hij aangenaam.

Tip: Vitamin Complex kan ook rondom de ogen gebruikt worden. Wel de ogen sluiten uiteraard bij gebruik!

Verkrijgbaar in:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ok Meer over cookies » »